Ukupna cena:

U CELINI I CELOSTI - Žika Obretković

  • U CELINI I CELOSTI - Žika Obretković
2.68 EUR
2.81 USD
319.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: U CELINI I CELOSTI - Žika Obretković

Knjiga Žike Obretkovića, jedinstvenog boema i avangardnog uličnog umetnika Beograda, doživljava svoje drugo izdanje, u okviru edicije "Sandberg". Nakon 14 godina, čuvene pesme Žike Obretkovića, enigme beogradskih pločnika, misterioznog druga X, uličnog svirača i recitatora, ponovo pronalaze put do čitaoca. Mišljenja o Žiki Obretkoviću su kontroverzna, ali izraz i pokret Žike O. ostaje jedinstven,usamljen i drugačiji od drugih.

Žika Obretković se raduje i peva svakog dana, slika i govori ljudima, srećan zbog postojanja, uprkos teškoćama koje prate ljudski rod uvek i svuda. Pesme u ovoj knjizi, jednostavne i istinite, predstavljaju suštinu Žikinog poetskog izraza.

48 str. - broš povez - format: 13,5x21cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption