Ukupna cena:
15504DVEHILJADITE - Neda Todorović

DVEHILJADITE - Neda Todorović

  • DVEHILJADITE - Neda Todorović
5.59 EUR
6.42 USD
665.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DVEHILJADITE - Neda Todorović

DVEHILJADITE su uputstvo za upotrebu Ljubavi, Uživanja i Sreće.
Zdravica životu.
Zlatni ključ intimnosti.
Pledoaje za uspostavljanje sistema vrednosti po ljudskoj meri.
Uvod u epikurejstvo.
DVEHILJADITE su knjiga o vernosti, o prijateljstvu, o lepoti, o dobroti, o uljudnosti, o udvaranju, o intimnosti. O umeću da se kaže ne. O umeću da se kaže da. O muzama, veticama i vešcima. O neoromantici kao istinskom ''konceptu'' za XXI vek, za doba pre, u toku i posle krze.
U ovoj knjizi je sve ono što nikad nisam rekla u tabloidima, jer me to nisu ni pitali.

Dr. Neda Todorović, profesor je novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu i na Filozofskom fakultetu u Banja Luci. Pored stručnih knjiga, udžbenika ( Savremeno novinarstvo i Interpretativno i istraživačko novinarstvo ) piše u brojnima listovima, magazinima i časopisima, sardjuje na televiziji. Autor je i pop literature – knjiga o modi, o duhu vremena i o hrani. Predsednica je žirija ugledne nagrade ''Žensko pero''.

DVEHILJADITE – uputstvo za upotrebu, zbirka je tekstova objavljenih u časopisu ELLE, od osnivanja srpskog izdanja do danas. Ova knjiga deo je trilogije koju čine DUH DEVEDESETIH i HRANA KAO DRUGI SEKS, zbirka tekstova, bestseler, koja je doživela više izdanja, objavljena je u Rusiji a prodata je u više od 30 000 primeraka.

pismo: latinica, strana: 238, format: A5, povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption