Ukupna cena:

BERGDORF - Dejan Mak

  • BERGDORF - Dejan Mak
6.57 EUR
6.90 USD
782.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BERGDORF - Dejan Mak

Bergdorf – čudnovati grad duša, fascinacija i snova

Pisac Vladan Mihajlović otkriva Bergdorf, mesto opasano šumama, smešteno s druge strane brega iza grada u kome živi, s jezerom i stenom u obliku šake koja gori. Vladan je zalutao i u gradu i u sebi. Grad je u moralnom kolapsu, pojedinac je potkupljen, snove uništava egoizam. Osim vidljivih postoje i metafizički toponimi. Nasuprot uzavreloj gradskoj košnici, u Bergdorfu vlada nestvarni mir, mistična aura duhova njegovih osnivača koja preobražava odabrane ljude – to je mesto spokoja.

Bergdorf je grad duša, oslobođen teškog balasta materijalnog, ukorenjen u legendama koje se o njemu ispredaju. Mesto u kome se ćutke i neprimetno prolazi kroz život, naseljeno glasnim čudacima, umetnicima, snevačima, političarima iz grada...

Nagrada Miroslav Dereta za 2014.

br. str.: 337
povez: broširano
Format: 21 cm
Pismo: Latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption