Ukupna cena:

PISMO IZ AMSTERDAMA - Borislav Čičovački

  • PISMO IZ AMSTERDAMA - Borislav Čičovački
6.54 EUR
6.86 USD
778.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PISMO IZ AMSTERDAMA - Borislav Čičovački

Nova knjiga priča Borislava Čičovačkog, pisca čijih su četiri knjige objavljene u Holandiji. Ovo je druga piščeva knjiga objavljena u Srbiji. Borislav Čičovački sugestivno i zanimljivo pripoveda o velikom susretu Istoka i Zapada u nekoliko istorijskih doba, a pogotovu u našem vremenu. Okrenute i velikim i intimnim temama, upečatljive priče iz knjige Pismo iz Amsterdama otkrivanju čitaocima nedovoljno poznati Zapad i jedan drugačiji Istok, a naročito se bave njihovim susretom i dramama i mitovima koji iz tog susreta proističu. Holandska književna kritika povodom proze Borislava Čičovačkog kaže da „on piše predivno suptilnu, poetičnu, istovremeno duhovitu i tužnu prozu, onakvu na kakvu se nailazi samo kod najboljih istočnoevropskih pisaca”.

152 strane; Format: 14x21 cm; Tvrdi povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption