Ukupna cena:

ZVEZDA - Džeri Spineli

  • ZVEZDA - Džeri Spineli
4.12 EUR
4.32 USD
490.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZVEZDA - Džeri Spineli

Bila je neuhvatljiva.

Bila je sadašnjost.

Bila je budućnost.

Jedva primetan miris kaktusovog cveta, namah ugledana sova vilovnjak.

Nismo znali šta da mislimo o njoj. Pokušavali smo da je, kao leptira, pribodemo iglom na plutu, ali igla bi prosto izašla na drugu stranu, a ona bi odletela.

Zvezda. Od prvog dana otkako je došla u gimnaziju u Majki, u vihoru boja i muzike, hodnicima se pronosi žamor „Zvezda, Zvezda“. Jednim osmehom ukrala je srce Leu Borloku. Samo jednim povikom probudila je duh zajedništva u školi. Učenici su njome opčinjeni. Barem u početku. Ali onda se okreću protiv nje. Deca je odjednom odbacuju baš zbog onoga što je čini osobenom, a Leo, uplašen i očajno zaljubljen, tera je da postane baš ono što je može uništiti: sasvim obična.

Čarobna, srceparajuća priča.
Kirkus Reviews

Knjiga godine po izboru Publishers Weekly-a

Format: 13x20
Broj strana: 185 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption