Domaća Knjižara
Ukupna cena:

VASERMAN - Joram Kanjuk

  • VASERMAN - Joram Kanjuk
4.19 EUR
4.40 USD
499.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VASERMAN - Joram Kanjuk

VASERMAN je neobično ime jednog neobičnog psa, koji poseduje izuzetne sposobnosti. Petnaestogodišnja Talja nalazi ga teško povređenog, na ivici smrti. Poklanja mu svu ljubav i ne štedi napore da bi ga spasla. Vaserman postaje član Taljine porodice. Međutim, njegov bivši, okrutni, gospodar – na čijoj strani je zakon – ulazi mu u trag i on nastoji da ga preotme. Talja to ne dopušta, plašeći se s razlogom da će Vasermanov život ponovo doći u opasnost. Uz Talju su dobri ljudi, ali najveću pomoć pruža joj njena simpatija Gidi, matematički genije. Nastaju uzbudljive peripetije, u kojima će čak sud i policija imati posla. Proverite da li će ljubav, prijateljstvo i odanost trijumfovati nad slovom zakona.

Ova knjiga doživela je svetski uspeh i prevedena je na više od deset jezika.

Broj strana: 176
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 19 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption