Domaća Knjižara
Ukupna cena:

STAKLENI MAČ - Viktorija Ejvjard

  • STAKLENI MAČ - Viktorija Ejvjard
7.55 EUR
7.93 USD
899.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: STAKLENI MAČ - Viktorija Ejvjard

Nakon što je otkrila da uz krv siromašnih Crvenih, poseduje i nadljudske sposobnosti Srebrnog plemstva, moć upravljanja varnicama i munjama pretvorila je Mer Barou u oružje koje kralj želi za sebe. Dvor njenu pojavu naziva nemogućom varkom, obmanom, ali Mer ipak uspeva da pobegne od Mejvena, princa koji ju je izdao, otkrivši jednu zapanjujuću činjenicu: nije jedina od svoje vrste. Bežeći od Mejvena, sada osvetoljubivog kralja, Mer odlazi u potragu za ostalim Crveno Srebrnim borcima nadljudskih moći kako bi joj pomogli u njenoj borbi. Ali šta će se desiti kad shvati da je pošla opasnim putem i da bi mogla da postane isto takvo čudovište kao ono koje pokušava da porazi? Hoće li klonuti pod teretom izgubljenih života koji predstavljaju cenu pobune? Ili su spletke i izdaje zanavek okamenile njeno srce? DRUGI DEO TETRALOGIJE CRVENA KRALJICA!

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption