Domaća Knjižara
Ukupna cena:

ČUVARI ISTORIJE: POČETAK OLUJE - Dejmijan Diben

  • ČUVARI ISTORIJE: POČETAK OLUJE - Dejmijan Diben
5.87 EUR
6.16 USD
699.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ČUVARI ISTORIJE: POČETAK OLUJE - Dejmijan Diben

Jedne olujne noći u Londonu Džejka će oteti potpuni stranci. Oni će mu otkriti neverovatnu tajnu koju ova neobična porodica krije: Džejkovi roditelji pripadaju tajnom društvu čiji članovi putuju kroz vreme kako bi osujetili namere zlikovaca koji žele da naruše tok istorije. Međutim, oni su sada nestali i mogu biti bilo gde na svetu – ali i u vremenu. Došao je trenutak da se i Džejk pridruži porodičnoj tradiciji – kako bi pomogao svojim roditeljima, moraće da se vrati u devetnaesti vek i uputi u Francusku, gde će dospeti u sedište Čuvara istorije, specijalnih agenata koji putuju kroz vreme.

Vođen žudnjom za avanturom i željom da ponovo okupi svoju porodicu, Džejk će doneti najuzbudljiviju – ali i najopasniju – odluku u svom životu i sasvim nenadano će se obreti u svetu misterioznih dvostrukih agenata, opasnih misija i surovih neprijatelja.

str.: 312 | povez: mek | veličina: 130x200mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption