Domaća Knjižara
Ukupna cena:

BOŽE, DA L` SI TU? JA SAM, MARGARET. - Džudi Blum

  • BOŽE, DA L` SI TU? JA SAM, MARGARET. - Džudi Blum
5.38 EUR
5.64 USD
640.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BOŽE, DA L` SI TU? JA SAM, MARGARET. - Džudi Blum

JEDNA OD NAJČITANIJIH TINEJDŽERSKIH KNJIGA SVIH VREMENA!

Ove godine u Margaretinom životu sve će se promeniti. Upravo se preselila iz centra Njujorka u predgrađe i nestrpljiva je da se uklopi u novo društvo koje čine drugarice Nensi, Grečen i Džejni. Margaret konačno oseća da pripada novoj sredini tek kada one oforme tajni klub na čijim sastancima razgovaraju o ličnim stvarima, kao što su dečaci, brushalteri i prva menstruacija. Ali postoje neke stvari u odrastanju o kojima je teško razgovarati čak i sa svojim najboljim drugaricama, pa Margaret nalazi nekog drugog s kim može da priča.

Bože, da l` si tu? Ja sam, Margaret. Ne mogu da dočekam dva sata, Bože. Da li misliš da će Filip Liroj hteti da igra sa mnom? Nije da mi se baš toliko sviđa kao osoba, Bože, ali je veoma zgodan. I volela bih da plešem sa njim... samo jednom ili dvaput. Hvala ti, Bože.

"Džudi Blum je na tačan i duhovit način prikazala radosti, strahove i nesigurnost koji čine svet devojčice koja je na pragu adolescencije."
Publishers Weekly

Format: 13x20 cm
Broj strana: 192 strane

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption