Ukupna cena:

VISUAL BASIC 2008: OD POČETNIKA DO PROFESIONALCA - Kristijan Gros

  • VISUAL BASIC 2008: OD POČETNIKA DO PROFESIONALCA - Kristijan Gros
13.86 EUR
14.55 USD
1,650.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VISUAL BASIC 2008: OD POČETNIKA DO PROFESIONALCA - Kristijan Gros

Ova knjiga je namenjena svima koji žele da napišu dobar Visual Basic 2008 programski kod - čak i ako nikada ranije nisu pisali programe.

Pisanje dobrog programskog koda je izazov jer postoji veliki broj opcija, naročito u programskom jeziku kakav je Visual Basic. Ukoliko želite da što bolje upotrebite programski jezik morate da znate kada ćete upotrebiti neke osobine programskog jezika i njegove dobre i loše strane. Razumevanje programskog jezika čini razliku između programiranja i dobrog programiranja.

Ova knjiga je napisana tako da vas nauči kako da programski jezik Visual Basic 2008 koristite za rešavanje problema. Počevši od prvih poglavlja, i od uvodnih koncepata, susretaćete se sa svakodnevnim problemima programiranja i učićete kako se ti problemi mogu rešiti pomoću programskog jezika Visual Basic. Dok budete čitali knjigu nailazićete na probleme koji su sve zahtevniji i interesantniji, a rešenja tih problema će biti složenija i moćnija koliko i osobine programskog jezika Visual Basic koje se koriste za postizanje željinih rezultata.

Pošto budete pročitali knjigu i provežbali primere, postaćete veoma kompetentan Visual Basic programer. Međutim, zarad buduće karijere programera treba bolje da upoznate .NET Framework API, ali ćete ipak imati dobru osnovu za nadogradnju znanja i znaćete gde ćete pronaći odgovore kako biste uspešno dovršili projekte.

Kristian Gros je rešen da čitaocima pomogne da razumeju svaki detalj knige Upoznavanje sa VB 2008. Stoga ga, ukoliko ste kupili ovu knjigu, i vi možete kontaktirati preko SKYPE-a (christiangross) i postaviti mu pitanje. Ukoliko Kristijan nije zauzet kada mu budete postavljali pitanje pokušaće odmah da vam odgovori!

Šta ćete naučiti:

* Postaćete vešti u korišćenju programskog jezika Visual Basic 2008.
* Naučićete sve što je neophodno da sami napravite dobro osmišljene aplikacije: pomoću ove knjige ćete kako da pišete .NET programski kod.
* Visual Studio IDE ćete koristiti za pravljenje, debagiranje i razvijanje aplikacija.
* Knjiga će vam pomoći da razumete kako se radi sa bazama podataka i mnogobrojne načine na koje se to može uraditi pomoću programskog jezika VB.
* Detaljno će biti razmotren veliki broj pomoćnih .NET Framework tehnologija: tehnologije LINQ, ASP.NET AJAX, ADO.NET 3.0, WPF, WCF i Windows Workflow su objašnjene na jasan i koncizan način.

Kome je knjiga namenjena?

Knjigu treba da pročita svako ko tek počinje da se upoznaje sa programskim jezikom Visual Basic 2008. Autor ne očekuje da imate predznanje o objektno-orijentisanom programiranju, okruženju .NET Framework, ili programiranju uopšte. Autor pretpostavlja da ste inteligentna osoba koja želi da uči te je tako i koncipirao knjigu.

Kratak sadržaj

* Uvod
* Poglavlje 1 Priprema, pozor, kreni!
* Poglavlje 2 Numeri
* čki i vrednosni tipovi podataka u .NET-u Poglavlje 3 Manipulisanje stringovima
* Poglavlje 4 Strukture podataka, donošenje odluka i petlje
* Poglavlje 5 Obrada izuzetaka u Visual Basicu
* Poglavlje 6 Osnove objektno orijentisanog programiranja
* Poglavlje 7 Komponente i hijerarhija klasa
* Poglavlje 8 Arhitektura komponenti
* Poglavlje 9 Liste, delegiranje i lambda izrazi
* Poglavlje 10 Trajnost
* Poglavlje 11 Uopšteno o .NET-u
* Poglavlje 12 Konfiguracija aplikacije i dinami
* čko učitavanje Poglavlje 13 Višeprocesna obrada
* Poglavlje 14 Podaci u relacionoj bazi podataka
* Poglavlje 15 LINQ
* Poglavlje 16 Ostale Visual Basic tehnike
* Indeks

447 strana, 24 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption