Ukupna cena:

TV REKLAMA - Darko Tadić

  • TV REKLAMA - Darko Tadić
3.78 EUR
3.97 USD
450.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TV REKLAMA - Darko Tadić

U svetu propagande, ili kako je u poslednje vreme popularno govoriti, “modernih tržišnih komunikacija”, televizijska reklama zauzima visoko počasno mesto. Kao jedno od najpopularnijih sredstava savremene propagande, ova kratka televizijska forma, ili “tv spot” kako je odomaćeno u našem poslovnom žargonu, danas predstavlja gotovo planetarni simbol propagandnih aktivnosti, pogotovo u domenu privredne propagande, odnosno industrije moderne reklame. Iako je ovo propagandno sredstvo relativno novijeg datuma, u upotrebi svega možda pola veka, njegova popularnost i upotreba u propagandne svrhe daleko nadmašuje sva ostala poznata sredstva ubeđivanja koja se danas koriste.

U tom smislu, ova knjiga je pre svega namenjena studentima i mladim stručnjacima iz oblasti propagande, PR i marketinga, kao i svim ljudima koji se bave medijima, rade u produkcijskim studijima, ili su angažovani na poslovima koji su na neki način povezani sa televizijskom reklamom kao specifičnim sredstvom izražavanja i komunikacije. Radi boljeg pregleda izložene materije, knjiga je podeljena u dva dela: u prvom se govori o televizijskoj reklami kao o propagandnoj formi, analiziraju se teorijske osnove njenog nastanka, kao i njeni medijski koreni koji su joj odredili oblik, formu i način izražavanja. U drugom delu, nastojao sam da na praktičan i razumljiv način objasnim osnovne načine njenog funkcionisanja, kao i način proizvodnje koji je uobičajen u propagandnoj praksi.

format: 150x210mm, 150 str, ilustrovano. izdavač: Spektrum

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption