Ukupna cena:

TRGOVINA MUŠKARCIMA U SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović

  • TRGOVINA MUŠKARCIMA U SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović
7.39 EUR
7.76 USD
880.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TRGOVINA MUŠKARCIMA U SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović

Knjiga na izuzetno uspešan i efektan način osvetljava svu složenost i ključne probleme u definisanju i suprotstavljanju trgovini ljudima, i predstavlja prvu eksplorativnu studiju o trgovini muškarcima ne samo u Srbiji nego i u regionu. Vrednost ove knjige nije sam o u njenom preglednom karakteru i rasvetljavanju obima i karakteristika ove pojave, već i u ukazivanju na neke izuzetno važne predrasude koje postoje kada je u pitanju trgovina muškarcima. Ona postavlja trgovinu muškarcima u kontekst savremenog srpskog društva i svih problema sa kojima se ono suočava, posebno u vezi sa procesom rata, tranzicije, globalizacije, neo-patriotizma i retradicionalizacije rodnih uloga, i surove, nekontrolisane prvobitne akumulacije kapitala.
dr Sanja Milivojević Univerzitet Zapadni Sidnej, Australija

povez: broširan, broj strana: 269, format: 24 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption