Ukupna cena:

SVETSKA POLITIKA TREND I TRANSFORMACIJA - Čarls V. Kegli jr., Judžin R. Vitkof

  • SVETSKA POLITIKA TREND I TRANSFORMACIJA - Čarls V. Kegli jr., Judžin R. Vitkof
27.72 EUR 23.56 EUR
29.11 USD 24.74 USD
3,300.00 RSD 2,805.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SVETSKA POLITIKA TREND I TRANSFORMACIJA - Čarls V. Kegli jr., Judžin R. Vitkof

Svetska politika: trend i transformacija je udžbenik na kome su mnoge generacije studenata u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama tokom prethodne dve decenije stekle svoja prva znanja o teoriji i praksi međunarodnih odnosa, evoluciji međunarodne politike, prava i ekonomije i ulozi SAD u vremenu koje obeležava fenomen globalizacije. Već samom činjenicom da je među onima koji se nalaze na kormilu danas najmoćnije zemlje na svetu dosta onih kojih su svoj pogled na svet izgradili na ovoj knjizi i istraživanjima na kojima ona počiva, ova knjiga privlači pažnju i to je jedan od razloga njene velike popularnosti ne samo u SAD nego i u zemljama gde je prevedena.

povez: broširan, strana: 954, format: 24 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption