Ukupna cena:

RAM ZA SLIKU - Ratko Božović

  • RAM ZA SLIKU - Ratko Božović
6.35 EUR
6.67 USD
756.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RAM ZA SLIKU - Ratko Božović

Kada više nije bilo prvog izdanja knjige Ludosti uma ni u knjižarama ni kod izdavača, a na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu tražena je mimo svakog očekivanja, gospodin Žarko Čigoja, predložio mi je da se obnovi izdanje na taj način što bi se u njemu našli tekstovi koji bi označili znatno tematsko proširenje. To sam sa zadovoljstvom prihvatio, tako da će čitalac biti u prilici da u ovoj verziji knjige pročita tekstove o kiču (Kič-manija), o slobodnom postojanju (Slobodno vreme), o moralu (Kriza čovječnosti), o religiji (Temelj nadahnuća), o muško-ženskim odnosima (Vječita tajna). Ogledi Novi putevi komunikacije, Fatalna zavođenja, Od tradicije do utopije i Ram za slike doživjeli su izvesna proširenja, s tim što je do ovih preinačenja i došlo prevashodno zbog njihove aktualizacije. I to je jedan od razloga što je knjiga dobila i nov naslov. Nadam se da će ovakvo tematsko proširenje knjige čitalac shvatiti kao saznanje da ludostima uma nema kraja.

pismo: latinica, strana: 523, format: A5, povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption