Ukupna cena:

POMOĆ I PODRŠKA ŽENAMA ŽRTVAMA TRGOVINE LJUDIMA U SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović, Sanja Ćopić

  • POMOĆ I PODRŠKA ŽENAMA ŽRTVAMA TRGOVINE LJUDIMA U SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović, Sanja Ćopić
7.39 EUR
7.76 USD
880.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POMOĆ I PODRŠKA ŽENAMA ŽRTVAMA TRGOVINE LJUDIMA U SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović, Sanja Ćopić

Ova knjiga je nastala kao plod istraživanja koje je imalo dva cilja. Prvi cilj odnosio se na dolaženje do podataka o načinu funkcionisanja sistema pružanja pomoći i podrške žrtvama trgovine ženama u praksi, ocenu tog sistema i osmišljavanje preporuka za njegovo unapređenje. Drugi cilj se odnosio na testiranje modela monitoringa sistema pružanja pomoći i podrške ženama žrtvama trgovine ljudima u Srbiji. Testiranje modela monitoringa je izvršeno istovremeno sa prikupljanjem podataka o načinu funkcionisanja sistema pomoći, tako što je u njemu primenjen metodološki pristup koji je na osnovu iskustava iz ranijih istraživanja razvijen u Viktimološkom društvu Srbije.

ISBN: 978-86-87971-03-5
povez: broširan, broj strana: 98, format: 21 cm, pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption