Ukupna cena:

OGLEDI O KOSOVU - Dušan Janjić

  • OGLEDI O KOSOVU - Dušan Janjić
3.79 EUR
3.98 USD
451.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: OGLEDI O KOSOVU - Dušan Janjić

Ogledi o Kosovu su zbirka svedočanstava o procesima i događajima kroz koje su prošli Srbi i svi ostali koji žive na Kosovu, koji su izbeglištvom i poniženjima platili cenu “najskuplje srpske reči”, političkih sukoba, borbe za kontrolu resursa, ali i o onima koji su od svega toga pravili i prave dobru trgovinu u svoju ličnu i političku korist.Uvodni deo knjige – Nekoliko činjenica o Kosovu – predstavlja kratak hronološki pregled razvoja Kosova od 1918. godine do danas, i služi kao informacija i podsetnik na dešavanja koja su dovela do zida pred kojim se već dugo nalazimo kad je reč o rešavanju kosovskog pitanja.Veliki prostor je, naravno, posvećen i međunarodnoj zajednici za koju kosovska kriza predstavlja jedno od najvećih iskušenja – kako da uspostavi novi tip odnosa u kojima više neće biti “saveznik” jedne od strana u sukobu nego delovati kao treća, objektivna strana u ulozi medijatora u sukobu.

Tvrd povez, 415 str.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption