Ukupna cena:

LUDOSTI UMA - Ratko Božović

  • LUDOSTI UMA - Ratko Božović
5.74 EUR
6.02 USD
683.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LUDOSTI UMA - Ratko Božović

Evo knjige čiji je cilj ostvarivanje smisla kroz kulturu, kroz način života, kroz istoriju kulture kao način svakodnevne egzistencije. Đuro Šušnjić o ovoj knjizi kaže: "Božović u prvom redu govori o igri mašte, duhovnoj igri, igri razlika u mišljenju, verovanju i vrednovanju, igri pitanja i odgovora, dijaloškoj igri..." Bez obzira na to da li govori o slobodi, sputanoj kreativnosti, civilizaciji otpada, kulturi siromaštva, posrnulom intelektualcu, geometriji govora, blizinama iluzija, autonomiji igre, krhkosti ukusa, tiraniji dosade, plodovima dokolice, stalnosti fašizma ili krugovima mržnje, Božović oslikava sva naša tri vremena (prošlost, sadašnjost i budućnost) višeznačno, višesmisleno i - nepogrešivo na nov i svež način. I u ovom delu Božović promišlja tradiciju, ideju istorije, pitanje humora, nevinosti duha, u prilog činjenici da je samo osmišljen i "proučen život vredan življenja".

format: 21 cm, strana: 421, ISBN: 86-7558-399-0, izdavač: Čigoja

Prosečna ocena (10) 10

09-maj-2008 10:23:18
SERBIA
Ocena 10
Maestralno! Duhovito!

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption