Domaća Knjižara
Ukupna cena:

KORPORATIZAM - Džefri Grup

  • KORPORATIZAM - Džefri Grup
27.97 EUR
30.76 USD
3,300.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KORPORATIZAM - Džefri Grup

Korporatizam je bio ekonomska strana fašizma.
Temeljila se na spoju jake, nedemokratske i centralizovane vlade i velikih korporacija.
Ta praksa je prisutna i danas.
Ova knjiga će nam pomoći da upoznamo mnoga lica korporatizma - od psihološke kategorije koja namerno oblikuje ljudsko mišljenje i ponašanje u skladu sa sopstvenim interesima, do pokretanja ratova, reklamiranja antidepresiva, kontrolisanja svih resursa...
Koji su krajnji ciljevi, sredstva i taktike korporatizma?
Šta kriju njegovi nevidljivi aspekti?
Koliko je daleko spreman da ide?
Koliko je daleko uopšte stigao?
Korporatizam kako ga vidi profesor Džefri Grup zadire u svaku poru života i predstavlja psihološku kategoriju jer ljudima kroz medije nameće stav da korporativni sistem predstavlja najnaprednije društvo, npr. da je normalno raditi deset sati na dan u korporaciji, potom kupovati neprirodnu hranu punu aditiva, koju su proizvele korporacije, u trgovačkim centrima koji pripadaju istim tim korporacijama. Uveče taj homosapiens iscrpljen od rada za korporacije gleda korporativnu televiziju.
“Korporatizam je stanje kada se velike vlade, vojska i biznis udruže. Ta politička struja preovladava u svetu od pamtiveka. Obično nam govore da postoji demokratija, komunizam, ali oduvek je postojao samo jedan sistem – KORPORATIZAM, kaže Džefri Grup.

332 strana, broš povez
Dimenzije: 24.0cm x 16.0cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption