Ukupna cena:

KAKO KALIMO DEMOKRATIJU ‐ ŠTA NISMO NAUČILI - Zagorka Golubović

  • KAKO KALIMO DEMOKRATIJU ‐ ŠTA NISMO NAUČILI - Zagorka Golubović
5.62 EUR
5.90 USD
669.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KAKO KALIMO DEMOKRATIJU ‐ ŠTA NISMO NAUČILI - Zagorka Golubović

U zbirci tekstova koji sačinjavaju ovu knjigu, naša istaknuta naučnica i rodonačelnica akademskog statusa antopologije na Beogradskom univerzitetu Zagorka Golubović - kritički prati društvenu dinamiku sprske tranzicije poslednjih godina, tegobni put nezgrapno provedenih reformi etablirane političke elite - od teškog stanja stanja u nacionalnoj ekonomiji, pa sve do uspostavljanja nove kulturne paradigme koja bi suštinski doprinela konsolidaciji gradjanske pristojnosti sveta života. Knjiga Zagorke Golubović po mnogo čemu predstavlja javni apel istinskog humaniste, sa uverenjem da smo uvek kadri učiniti znatno više za dobrobit zajednice, posebno od onog što nam se u javnom diskursu neodgovorno predstavlja dovoljnim...

Format: A5 13,5x19,2 cm
Broj str.: 292

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption