Ukupna cena:

ELEMENTI VLADAVINE - Nenad Kecmanović

  • ELEMENTI VLADAVINE - Nenad Kecmanović
8.39 EUR
8.81 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ELEMENTI VLADAVINE - Nenad Kecmanović

Sedam tema koje smo obradili na stranicama koje slijede po nekim klasifikacijama ne spadaju baš sve u domen političke teorije, a i naslov Elementi vladavine može se učiniti pretijesan za pojedine od njih. Ali, činjenica da su razgraničenja između političke nauke, političke sociologije, političke filozofije i političke teorije danas postala vrlo fluidna, a pojmovi vlasti i vladavine, baš kao i politike uopšte, ostali supstancijalno sporni, daje dovoljno osnova za ponuđenu artikulaciju materijala. Knjiga Elementi vladavine predstavlja svojevrstan nastavak moje prethodne knjige Politika, država i moć i sa njom zajedno obuhvata desetak nesporno relevantnih tema političke teorije.

pismo: Latinica
strana: 382
format: 20 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption