Domaća Knjižara
Ukupna cena:

Genadij Petrovič Malahov

čuveni ruski pisac knjiga iz oblasti narodne-tradicionalne medicine, živi i radi u gradu Kamensk-Šahiniskij nedaleko od Rostova na Donu. Do sada je objavio više od šezdeset knjiga, koje su prodate u preko trideset miliona primeraka i prevedene na više stranih jezika (nemački, bugarski, poljski, slovački ...)

Svojim knjigama želi da motiviše ljude da upoznaju svoj organizam i da se sami leče. Mnoge terapije, koje preporučuje u svojim knjigama, primenjuje na sebi (urinoterapija, gladovanje itd.).

Malahov je učesnik i počasni gost većine ruskih i međunarodnih kongresa iz oblasti tradicionalne medicine. Voditelj je popularne emisije o zdravlju "Malahov plus" na "Prvom kanalu" ruske televizije.

Svakog radnog dana u terminu od 9 do 10 sati pre podne na ruskoj televizijskoj stanici "Prvi kanal", Malahov zajedno sa još jednom voditeljkom vodi program koji se sa sastoji iz niza preporuka o zdravom načinu života. U studiju se nalazi i mnogobrojna publika koja sve vreme trajanja emisije može da postavlja pitanja i interesuje se za metode lečenja koje preporučuje sam Malahov. Pored njega u emisiji učestvuju i mnogi priznati lekari i psiholozi koji zajedno sa publikom govore o raznim temama među kojima su zdrav način života, ozdravljenje, izlečenje, borba protiv bolesti, vežbe za povećanje gipkosti i osnaženje organizma kao i preventiva. Mogu se čuti mnogi korisni saveti, a svaka emisija ima posebnu temu kojom se bavi. Iako je u formi talk show-a ona ima veoma originalan koncept. Ukoliko imate kablovsku ili satelitsku televiziju, pogledajte emisiju "Malahov +".

KategorijaPisac / Autor
Sortiraj