Ukupna cena:

ŽIVOT EMANUELA SVEDENBORGA - Džordž Trobridž

  • ŽIVOT EMANUELA SVEDENBORGA - Džordž Trobridž
5.08 EUR
5.33 USD
605.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ŽIVOT EMANUELA SVEDENBORGA - Džordž Trobridž

Džordž Trobridž je jedan od najpoznatijih poznavalaca života i dela Emanueala Svedenborga. Knjiga Život Emanuela Svedenborga je dokumentovan prikaz raznovrsnog i fascinantnog života i učenja ovog istaknutog Šveđanina koji zauzima istaknuto mesto u istoriji religije i misticizma, ali i, što je manje poznato, u istoriji nauke. Njegovi radovi na polju fizike, mineralogije, anatomije i astronomije u pojedinim tačkama prevazilazili su svoje vreme i anticipirali mnoga naučna otkrića. Svedenborg je imao i istaknutu ulogu u švedskoj privredi, finansijama i politici.

Godine 1744. Svedenborg je doživeo mistično iskustvo koje je usmerilo njegov život u pravcu religije, teologije, biblijske egzegeze i ispunjavanja onoga što je smatrao božjom misijom: objašnjavanja unutrašnjeg značenja Svetih spisa. Od tada on piše o onome što je video u svojim vizijama i putovanjima u duhovni svet, o raju i paklu, anđelima, postanju, poslednjem sudu, Jerusalimu…

povez: broš, Format: 15 x 20, Broj strana: 300

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption