Ukupna cena:

VELIKI SI, GOSPODE - Dragomir Sando

  • VELIKI SI, GOSPODE - Dragomir Sando
4.66 EUR
5.13 USD
550.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VELIKI SI, GOSPODE - Dragomir Sando

„Кada sam pre nekoliko godina u razgovorima sa ocem Dragomirom Sandom, u to vreme duhovnikom u kapeli Svete Petke i crkvi Ružici u Beogradu, čula neke od ovih priča, rekla sam mu da mroa da ih zabeleži. Da je važno da ostavi pisano svedočanstvo o Božjem sveprisustvu u svakodnevnom životu ljudi, svojih parohijana i prijatelja, u koje se uveravao tokom dugogodišnjeg svešteničkog rada.

Te priče najzad su pred čitaocima. Ispričane su lepim jezikom, i zanimljivo. Ali posebno privlačnim i vrednim lini ih upravo njeihova istinitost.

Istinite, one potvrđuju da se čuda Božja dešavaju svuda oko nas. I onda kada ih od Boga i Njagovih ugodnika molimo, i onda kada im se ne nadamo. Jer, Bogu je moguće što nikom drugom nije. A Božja milost je tamo gde su vera, ljubav i nada.

Veliki si, Gospode naslove je ove knjige.

Da, veliki je Gospod. Veliki, u Svetima Svojim. U čudima Svojim koja čini zbog nas. Veliki u ljubavi Svojoj prema čoveku.

O toj ljubavi Božjoj govori ova knjiga.“

Dimenzije: 120x200
Broj strana: 145
Povez: mek
Pismo: ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption