Ukupna cena:

UVOĐENJE U STARI ZAVET - Džon Drejn

  • UVOĐENJE U STARI ZAVET - Džon Drejn
11.79 EUR
12.38 USD
1,404.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: UVOĐENJE U STARI ZAVET - Džon Drejn

Uvođenje u Stari zavet je autoritativno i pristupačno štivo, kako za stručnjake tako i za širu čitalačku publiku. Najnovije izdanje, koje je sada dostupno i našim čitaocima, znatno je prošireno i dopunjeno najnovijim rezultatima naučnih istraživanja - kako arheoloških iskopavanja tako i istraživanjima biblista. Autor se detaljno bavi duhovnošću i religijskim vrednostima Starog zaveta i daje precizan prikaz glavnih devterokanonskih knjiga. Zanimljiva je njegova analiza nekih etičkih pitanja koje u odnosu na savremena zbivanja postavlja Stari zavet, kao što je, na primer, problem etničkog čišćenja. Bogato ilustrovano mapama, grafikonima i fotografijama, deloUvođenje uStari zavet nudi informativno i sadržajno upoznavanje sa nizom spisa koji čine suštinu judeo-hrišćanske kulture.

Tvrdi povez, ćirilica
Format 14.5 x 21
Broj strana 475

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption