Ukupna cena:

UDŽBENIK ŽIVOTA - Protojerej Artemije Vladimirov

  • UDŽBENIK ŽIVOTA - Protojerej Artemije Vladimirov
5.38 EUR
5.91 USD
640.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: UDŽBENIK ŽIVOTA - Protojerej Artemije Vladimirov

"Brojne duhovne knjige napisane su i objavljene tokom mnogih vekova hrišćanstva. I svaka od njih ima svoj čas u čovekovom životu. U detinjstvu je neophodna upravo ovakva knjiga. Jednostavna, pristupačno napisana, koja razumljivo, ali u duhu pravoslavlja, govori o složenim stvarima.
Da li je teško biti pravoslavac? Kakav je život u majčinoj utrobi, kakav je odnos deteta prema majci, a kakav prema ocu? Šta je domovina, jezik, porodica? Kako pristupiti molitvi, a kako svetom pričešću? Koje su tajne prijateljstva, ljubavi i supružništva? Kako da se odnosimo prema bolestima i patnjama, a kako prema smrti? Gde duša ide posle smrti i šta je život večni?

format B5, str:179, pismo: ćirilica, ISBN: 86-84559-56-8, izdavač: Globosino Aleksandrija

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption