Ukupna cena:

SIMVOL VERE - Episkop Nikolaj Velimirović

  • SIMVOL VERE - Episkop Nikolaj Velimirović
244.94 EUR
269.43 USD
29,160.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SIMVOL VERE - Episkop Nikolaj Velimirović

Izdavačko preduzeće Čigoja Štampa iz Beograda je objavila bibliofilsko izdanje (111 numerisanih primeraka) „Simvol vere” - rukopisnu knjigu Boleta Miloradovića sa katihizisom episkopa Nikolaja Velimirovića. Simvol vere je sastavni deo mnogih bogosluženja, pa se često čita i više puta.
„I kao što se u ratu prijatelji od neprijatelja razlikuju zastavama, to ima i simbol vere, kao kratka sadržina hrišćanskog učenja svoje ime od metafore vojničkih simbola”, napisao je ugledni pravoslavni teolog dr Lazar Mirković.
Ova rukopisna knjiga štampana je u četiri boje (format 30,5x43,0 cm) ukrašena zlatom, uvezana u čistu teleću kožu po ugledu na stare Bogoslužbene knjige.

format: 30.5x43.0, strana: 98, povez: tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption