Ukupna cena:

PRAVOSLAVNI SRPSKI ARHIEPISKOPI I PATRIJARSI 1219-2010 (TVRDI POVEZ)

 • PRAVOSLAVNI SRPSKI ARHIEPISKOPI I PATRIJARSI 1219-2010 (TVRDI POVEZ)
23.10 EUR
25.41 USD
2,750.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: PRAVOSLAVNI SRPSKI ARHIEPISKOPI I PATRIJARSI 1219-2010 (TVRDI POVEZ)

  Izuzetna knjiga, koja među istim koricama sabira biografije svih poglavara Srpske pravoslavne crkve, od Svetog Save do patrijarha Irineja. Bogato ilustrovana i vrhunski opremljena, blagoslovljena.
  „... Među pećkim arhiepiskopima bilo je različitih ličnosti, no svako od njih je ostavio iza sebe poseban trag i spomen... Dosta je njih koji su pribrojani liku svetih i time stekli vaseljensko zračenje i značenje. Jedan broj njih stekao je, svojom žrtvom i mučeničkom smrću za Hrista i za narod, naziv sveštenomučenika... Kontinuitet arhiepiskopa i patrijarha na tronu Svetog Save svedok je i potvrda kontinuiteta i životnosti Srpske crkve i njenog svetosavskog naroda...” (Iz predgovora Njegovog Visokopreosveštenstva AEM crnogorsko-primorskog Amfilohija)

  Format: 20,6 x 20 cm. Obim: 216 strana
  tvrdi povez

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption