Ukupna cena:

INDIJANSKE RELIGIJE

 • INDIJANSKE RELIGIJE
4.66 EUR
5.13 USD
550.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: INDIJANSKE RELIGIJE

  Iako ne postoji jedinstvena indijanska religija, sistem verovanja različitih plemena ima mnogo zajedničkih karakteristika. Za razliku od organizovanih religija, indijanske religije se ne oslanjaju na određeni tekst ili pisani etički kôd, niti postoji centralna istorijska figura ili određeni događaj. Sekularno i duhovno je blisko povezano i, poput šintoizma ili taoizma, indijanske religije imaju vrlo određene principe življenja u harmoniji i ravnoteži. Ovi ideali se ne dostižu na formalnim časovima, već ih osoba uči i prihvata od detinjstva, pa oni postaju neraskidivi deo života članova plemena. Indijanske religije obožavaju i poštuju duhove, koji se mogu naći u svim aspektima univerzuma, a naročito u zemlji koja održava život.
  Ova knjiga istražuje načine na koje rituali i tradicije indijanskih religija poštuju silu koja se nalazi u korenu svega što postoji i koja vodi svoje sledbenike životnim putem koji nema kraja.

  format: 24X16, strana: 120, povez: broš, ISBN: 86-7558-072-X

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption