Ukupna cena:

BUDIZAM - Madi Bazaz Vangi

  • BUDIZAM - Madi Bazaz Vangi
4.59 EUR
5.05 USD
546.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BUDIZAM - Madi Bazaz Vangi

Jedna od najvećih svetskih religija današnjice, budizam, razvio se iz života i misli Sidarthe Gautame, kasnije nazvanog Buda, koji je živeo u Indiji pre oko 2.500 godina. Ističući univezalnost patnje u neprekidnom nizu ponovnih rođenja na „točku života”, budizam celom čovečanstvu nudi oslobađenje od patnje prevazilaženjem želje i dostizanjem nirvane, prosvetljenja.
U ovoj knizi je ispripovedana priča o poreklu, razvoju i podeli budizma na tri glavne škole nastale tokom njegovog širenja Azijom i dalje, van njenih granica. Objašnjena je i suština budističke filozofije i njene osnovne moralne postavke, kao i specifična verovanja i običaji onih škola koje i danas cvetaju.

format: 24X16, strana: 119, povez: broš, ISBN: 86-7558-046-0

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption