Ukupna cena:

ANTOLOGIJA SRPSKE HRIŠĆANSKE PRIČE - Vladimir Dimitrijević

  • ANTOLOGIJA SRPSKE HRIŠĆANSKE PRIČE - Vladimir Dimitrijević
20.76 EUR
22.84 USD
2,450.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ANTOLOGIJA SRPSKE HRIŠĆANSKE PRIČE - Vladimir Dimitrijević
Importer: Narodno delo
Country of origin: SERBIA

Кnjiga pred čitaocem predstavlja slikovitu riznicu srpske proze protkane hrišćanskim motivima, nastale u periodu od Srednjeg veka do novijih vremena.

Satkana na razboju duhovnog nadahnuća, snažno skopčanog sa srpskom nacionalnom svešću, sabrala je ova jedinstvena i dugo iščekivana Antologija pod svoje korice, upečatljiva književna ostvarenja, podsećajući nas na činjenicu da su velikani srpske pripovedne forme stvarali dela nadahnuta jevanđelskom tematikom. Tako je ovaj izuzetan zbornik srednjovekovnih apokrifa, hrišćanskih bajki i legendi, živopisnih priča o Svetom Savi, obuhvatio i naše romantičare i realiste, moderniste i međuratne stvaraoce, kao i značajan broj posleratnih pripovedača koji su se oprobali na zahtevnom i inspirativnom pripovednom polju hrišćanske podloge.

Format: 16.5 x 23.5 cm
Broj strana: 450
Pismo: Ćirilica
Povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption