Ukupna cena:

SRPSKI ZA STRANCE / Serbian for foreigners - Božo Ćorić

  • SRPSKI ZA STRANCE / Serbian for foreigners - Božo Ćorić
14.78 EUR
16.26 USD
1,760.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SRPSKI ZA STRANCE / Serbian for foreigners - Božo Ćorić

Jedna od vrlo traženih knjiga, što je jedna od najboljih preporuka njenog kvaliteta. Uz ilustracije sadrži i englesko-srpski rečnik i CD.

Povez: mek, 437 strana, latinica
Izdavač: Čigoja štampa

Prosečna ocena (5) 5

01-nov-2009 22:39:34
SERBIA
Ocena 9
knjiga je divna i jako korisna. mislim da ne postoji bolj ove vrste za strance. a zbog stranaca knjiga i jeste na latinici. to je ravnopravno pismo sta god mi hteli. a korak dalje za svakog stranca je cirilica, kao nadogradnja nakon lako naucene gramatike iz ove knjige. a tu lakocu strancima upravo omogucava latinica
22-sep-2008 21:20:52
MEXICO
Ocena 1
Jako lepo. Ucimo strance nasem srpskom jeziku a knjige stampane na latinici. Voleo bih da vidim da se u Rusiji, Bugarskoj, Makedoniji stampaju udzbenici za ucenje njihovog jezika na latinici.

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption