Ukupna cena:

REČNIK KOMUNIKACIONIH TEHNOLOGIJA - Heri Njutn

  • REČNIK KOMUNIKACIONIH TEHNOLOGIJA - Heri Njutn
32.66 EUR
34.29 USD
3,888.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: REČNIK KOMUNIKACIONIH TEHNOLOGIJA - Heri Njutn

Obuhvata telekomunikacije, umrežavanje, informacione tehnologije, Internet, Web, računarstvo, bežične i optičke tehnologije. Jedini rečnik koji vam je potreban, najobimniji na našem tržištu. Prevod 20-og ažuriranog izdanja. Definicije za više od 21.900 termina.

2. izdanje

Rekli su o knjizi:

* ""Nešto što mora da se pročita."" - Interactive Week
* ""Zanosno izdanje kome se teško odoleva"" - IEEE
* ""Neizostavni dodatak na radnim stolovima mnogih ljudi iz sveta tehnike"" - New York Times
* ""Priručnik bez koga ne može da se radi … sveobuhvatan i pouzdan."" - Telemanagement.

Plus 4 bonus dodatka

* Najbolji saveti za uštedu novca
Omiljeni načini Harryja Njutna za uštedu kada je reč o telekomunikacijama, računarstvu, avionskim rezervacijama i hotelima
* Svetlo na kraju tunela

Recesija u telekomunikacijama se konačno završava. Evo kakve su trenutne mogućnosti.

* Zašto je kupovina veoma teška?
* Kako treba da rasporedite dragocena budžetska sredstva za telekomunikacije u današnjim teškim vremenima
* Planiranje za oporavak od katastrofa
* Kako zaštititi svoje računarske i telekomunikacione resurse

O autoru

Heri Njutn je proveo više od tri decenije u proučavanju, pisanju, podučavanju i investiranju u telekomunikacije i tehnologiju. Osnovao je glavne telekomunikacione magazine: LAN (sada Network), Teleconnect, Call Center, Computer Telephony i Tehnology Investor. Osim toga, organizovao je izložbe, kao što su Computer Telephony Conference and Exhibition (CT Expo) i Call Center Demo. Prodao je svoju Telecom Publishing Group u septembru 1997. godine da bi se koncentrisao na pisanje.

Njutn ima MBA diplomu koju je dobio kada je završio Harvard Business School i diplomu iz ekonomije sa Univerziteta u Sidneju, u Australiji (u kojoj je ro|en). Nije inženjer, mada bi voleo da jeste. Napisao je ovaj rečnik da bi se posvetio svojoj prvoj ljubavi - telekomunikacijama i tehnologiji. U ovom rečniku on objašnjava složene tehnologije netehničkim, poslovnim jezikom. Veruje da je izuzetno važno razumeti kakve su mogućnosti i koje su prednosti tehnologije i navodi ključne savete za njihovo korišćenje i instaliranje. To je glavni cilj ovog rečnika.

Većina rečnika se ažurira na svakih 10 do 20 godina. To nije slučaj sa ovim rečnikom. Njutn ga ažurira skoro svakodnevno i svake godine izdaje novo, poboljšano i ažurirano izdanje. Ovo izdanje je izašlo početkom 2004. godine.

str: 1820

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption