Ukupna cena:

REČNIK ČEŠKO SRPSKI I SRPSKO ČEŠKI - Dr Verica Koprivica

  • REČNIK ČEŠKO SRPSKI I SRPSKO ČEŠKI - Dr Verica Koprivica
9.07 EUR
9.53 USD
1,080.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: REČNIK ČEŠKO SRPSKI I SRPSKO ČEŠKI - Dr Verica Koprivica

Iako se radi o rečniku manjeg obima, njegov značaj je u stručno i pažljivo odabranom kriterijumu fonda zastupljenih odrednica. Osim što ovaj Rečnik obuhvata frekventne reči i izraze, uz detaljnu gramatičku obradu odrednica, njegov najveći kvalitet je u zastupljenosti savremenih izraza iz oblasti novih tehnologija, poslovne komunikacije i administracije.Time njegova upotreba postaje dragocena ne samo za svakodnevnu konverzaciju, već i za olakšavanje poslovne komunikacije. Rečnik može biti od koristi kako studentima, posebno slavistike, tako i poslovnim ljudima i turistima. Ovo je takođe još jedan dokaz trajanja dobrih odnosa i svestrane saradnje između češkog i srpskog naroda.

tvrd povez, 540 str.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption