Ukupna cena:

OBJECTIVE FIRST CERTIFICATE: ENGLESKI JEZIK ZA III I IV RAZRED SREDNJE ŠKOLE (UDŽBENIK) - Annette Capel, Wendy Sharp

  • OBJECTIVE FIRST CERTIFICATE: ENGLESKI JEZIK ZA III I IV RAZRED SREDNJE ŠKOLE (UDŽBENIK) - Annette Capel, Wendy Sharp
10.50 EUR
11.02 USD
1,250.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: OBJECTIVE FIRST CERTIFICATE: ENGLESKI JEZIK ZA III I IV RAZRED SREDNJE ŠKOLE (UDŽBENIK) - Annette Capel, Wendy Sharp

Ovaj popularan kurs koji priprema kandidate za polaganje First Certificate ispita dopunjen je u skladu sa revizijama silabusa za ovaj ispit koje su uvedene u decembru 2008. godine. Pregledna struktura i svež pristup već su u mnogim zemljama od ovog kursa napravili veoma popularan način uspešne pripreme FCE ispita: trideset kratkih lekcija pružaju temeljne vežbe u svim veštinama potrebnim za ispit, solidan razvoj jezika i živahne diskusije na časovima. Raznovrsni tekstovi i snimci privlače pažnju studenata. Kurs je napisala grupa iskusnih autora, vrsnih poznavalaca ispita, koji jednako razumeju i potrebe učenika i potrebe predavača.

Dimenzije: 218x276 mm
Broj stranica: 208

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption