Ukupna cena:

ISTORIJA SRPSKOG JEZIKA: ODABRANI RADOVI - Aleksandar Mladenović

  • ISTORIJA SRPSKOG JEZIKA: ODABRANI RADOVI - Aleksandar Mladenović
11.42 EUR
12.00 USD
1,360.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ISTORIJA SRPSKOG JEZIKA: ODABRANI RADOVI - Aleksandar Mladenović

Među istoričarima srpskog jezika akademik Aleksandar Mladenović se svrstava u red najpoznatijih autora. Brojni tekstovi i monografije objavljeni u proteklih 50 godina njegovog naučnog rada svedoče o njegovom izuzetnom stvaralačkom opusu. Na kraju ovog opusa sada je pred nama njegov rezime, tematski i hronološki poređan sa neophodnim ispravkama i dopunama autora u knjizi Iz istorije srpskog jezika. Proučavanje prošlosti srpskog narodnog i književnog jezika je centralan tema ove jedinstvene knjige, od dolaska Srba na Balkan pa sve do kraja XlX veka. Radovi akademika Mladenovića nisu samo globalno sagledavanje razvoja srpskog narodnog i književnog jezika, već i analitika njegove strukture, jezičkih normi.

17x22, ćirilica, tvrd povez, 536 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption