Ukupna cena:

ENGLISH IN MIND 2: ENGLESKI JEZIK ZA II RAZRED SREDNJE ŠKOLE (RADNA SVESKA) - Herbert Puchta, Jeff Stranks

  • ENGLISH IN MIND 2: ENGLESKI JEZIK ZA II RAZRED SREDNJE ŠKOLE (RADNA SVESKA) - Herbert Puchta, Jeff Stranks
4.72 EUR
4.96 USD
562.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ENGLISH IN MIND 2: ENGLESKI JEZIK ZA II RAZRED SREDNJE ŠKOLE (RADNA SVESKA) - Herbert Puchta, Jeff Stranks

Napisan za tinejdžere, English in Mind stvara inspirativno iskustvo učenja jezika za srednjoškolce. Sve je podređeno savršenom saglasju sa interesovanjima, godištem i sposobnošću učnika: od izbora tema, tekstova i vežbi do atraktivnog dizajna. Ova knjiga pruža solidnu osnovu za efikasno učenje jezika kroz snažan fokus na gramatiku i vokabular.
Svaki nivo kursa pruža između 80 i 90 sati rada uz mogućnost produžetka. Udžbenik je moguće koristiti i u razredima sa različitim nivoima znanja i sposobnosti.

Nivo 1 namenjen je osnovnom znanju i sadrži sekciju na 16 strana koja daje skraćenu reviziju ključnih znanja.

Dimenzije: 211x299 mm
Broj stranica: 112

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption