Domaća Knjižara
Ukupna cena:

TAČKE TOPLJENJA - Saša Stojanović

  • TAČKE TOPLJENJA -  Saša Stojanović
5.44 EUR
5.72 USD
648.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TAČKE TOPLJENJA - Saša Stojanović

U ovoj knjizi su sabrane nagrađene autorove priče objavljene širom ,,ex-Yu prostora'' od 2005 do 2010. godine. „Ovo nije „mainstream“ književnost; Stojanović je furiozan i prilično beskompromisan pisac bogata leksika i raznih intonacija... Postavljanjem pitanja u vezi stvarnosti, također se pokazuje i kao pisac kojega te relacije između rečenice i viđenoga zanimaju i pokreću pa ih popisuje eruditivno, vrlo studiozno, i na koncu jezički raskošno... Njegova književnost je katalog, ponovno enciklopedija, ali enciklopedija pojedinačnih sudbina ispričana potpuno individualno doživljenim jezikom, bez logoristike gramatike, sa svim onim ondulacijama koje osjetljivo uho čuje kada se jezik otrgne s lanca na ulici... Ili kao ovdje, gde se baš znade otrgnuti i pretvoriti u psa... ...Kao u Hieronymusa Boscha, u nekoj svetoj i užasno prostoj gunguli ujedno. Svetost je moguće osjetiti u klaonici i klozetu, tamo ona ima težinu kakvu neće steći u crkvi, taman ova bila velika do neba... ''

Dario Grgić, „Zarez“

format: 13,5 x 20 cm
broj str.: 127
povez: tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption