Ukupna cena:

​ZAŠTITA PRAVA SLUŽBENIKA U UPRAVNOM SPORU/2018: ZBORNIK RADOVA - Ruža Urošević

  • ​ZAŠTITA PRAVA SLUŽBENIKA U UPRAVNOM SPORU/2018: ZBORNIK RADOVA - Ruža Urošević
19.33 EUR
20.30 USD
2,300.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ​ZAŠTITA PRAVA SLUŽBENIKA U UPRAVNOM SPORU/2018: ZBORNIK RADOVA - Ruža Urošević

Sa uvođenjem službeničkog sistema u naš pravni poredak, zaštita prava slu- žbenika izlazi iz nadležnosti redovnih sudova i prelazi u nadležnost specijalizovanog, Upravnog suda, dok zaštita prava ostalih zaposlenih i dalje ostaje u nadležnosti redovnih sudova. Ostvari- vanje i zaštita prava službenika u Repu- blici Srbiji u osnovi uređeni posebnim zakonima u odnosu na Zakon o radu, i to Zakonom o državnim službenicima i Zakonom o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, ali je ostavljena mogućnost da pojedina prava i dužnosti službenika u nekim oblastima budu uređena i drugim posebnim propisima, što je u brojnim zakonima i učinjeno.

Format: A5
Broj strana: 212
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption