Ukupna cena:

SUDSKO ADVOKATSKI ROKOVNIK ZA 2018. GODINU (ZA SRBIJU I CRNU GORU) - Dragan Obradović

  • SUDSKO ADVOKATSKI ROKOVNIK ZA 2018. GODINU (ZA SRBIJU I CRNU GORU) - Dragan Obradović
9.52 EUR
10.00 USD
1,133.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SUDSKO ADVOKATSKI ROKOVNIK ZA 2018. GODINU (ZA SRBIJU I CRNU GORU) - Dragan Obradović

Rubrike rokovnika:
Kodeks sudijske etike, Kodesk advokatske etike, Kalendar za 2018. godinu, Najvažniji ugovori o ljudskim pravima koji obavezuju Srbiju, Pregled odluka Evropskog suda za ljudska prava protiv Srbije, Mali registar objavljenih propisa RS, Pregled pravosudnih organa RS, Spisak ustanova za izvršavanje zavodskih sankcija, Tarife o nagradama i naknadi troškova za rad advokata, Pravilnik o visini nagrade za rad advokata odbrane po službenoj dužnosti, Spisak pravnih lica za obavljanje poslova veštačenja, Izvod iz Zakona o javnim beležnicima, Javnobeležnička tarifa, Spisak imenovanih javnih beležnika, Kodeks izvršitelja, Tarifa izvršitelja, Imenik izvršitelja i zamneika, Pravilnik o tarifi o nagradama i naknadama u postupku posredovanja, Spisak posrednika, Izvod iz Etičkog kodeksa javnih beležnika, Javnobeležnička tarifa javnog beležnika kao povernika suda u postupku za rapravljanje zaostavštine, pravilnik o izmenama Pravilnika o tarifi o nagradama i naknadama troškova za rad izvršitelja....

Format: B5
Broj strana: 232
Povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption