Domaća Knjižara
Ukupna cena:

RADNI ODNOSI U JAVNOM SEKTORU/2016: ZBORNIK RADOVA - Prof. dr Zoran M. Ivošević

  • RADNI ODNOSI U JAVNOM SEKTORU/2016: ZBORNIK RADOVA - Prof. dr Zoran M. Ivošević
24.61 EUR 12.31 EUR
25.84 USD 12.92 USD
2,930.00 RSD 1,465.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RADNI ODNOSI U JAVNOM SEKTORU/2016: ZBORNIK RADOVA - Prof. dr Zoran M. Ivošević

Zbornik pruža mogućnost čitaocima da se bliže upoznaju sa Zakonom o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, Zakonom o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru i odredbama o radu u Zakonu o policiji.
Ovi zakoni su usvojeni 2016. godine i pridružili su se podsistemu posebnih propisa sadržanih u Zakonu o javnim službama, Zakonu o državnim službenicima, Zakonu o Vojsci Srbije, Zakonu o Bezbednosno-informativnoj agenciji, Zakonu o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, Zakonu o visokom obrazovanju, Zakonu o javnim preduzećima, Zakonu o javnim organizacijama i drugim zakonima koji pripadaju javnom sektoru. Posebni propisi o radu rasuti u mnogim zakonima primenjuju se u simbiozi sa opštim propisima matičnog Zakona o radu, koja počiva na pravilu (čija se starost meri vekovima) da poseban propis ima jaču pravnu snagu od opšteg. O tome vazda treba voditi računa.

Redaktor: Zoran M. Ivošević
Format: A5
Broj strana: 259
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption