Domaća Knjižara
Ukupna cena:

PRIMENA PROPISA U JAVNOJ UPRAVI/2017: ZBORNIK RADOVA - Ruža Urošević

  • PRIMENA PROPISA U JAVNOJ UPRAVI/2017: ZBORNIK RADOVA - Ruža Urošević
26.89 EUR 15.87 EUR
28.23 USD 16.66 USD
3,200.00 RSD 1,888.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PRIMENA PROPISA U JAVNOJ UPRAVI/2017: ZBORNIK RADOVA - Ruža Urošević

Započeti proces reforme javne uprave u Republici Srbiji ima za cilj unapređenje rada javne uprave u skladu sa principima Evropskog administrativnog prostora. Ključni principi reforme su: pouzdanost, predvidivost, pravna sigurnost, otvorenost, transparentnost upravnog sistema, unapređenje učešća građana i drugih društvenih subjekata u radu javne uprave, odgovornost rada organa javne uprave, efikasnost i delotvornost, decentralizacija, depolitizacija, profesionalizacija, racionalizacija i modernizacija. Za sprovođenje ovih principa neophodno je unapređenje zakonodavnog okvira u upravnom postupanju na opštem nivou i odgovarajuća obuka za profesionalni razvoj zaposlenih u javnoj upravi.

Format: A5
Broj strana: 260
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption