Ukupna cena:

POSLOVNO PRAVO I PRIVREDNI PROPISI - Marko Anđelković Slijepčević, Žarko Anđelković

  • POSLOVNO PRAVO I PRIVREDNI PROPISI - Marko Anđelković Slijepčević, Žarko Anđelković
9.70 EUR
10.19 USD
1,155.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POSLOVNO PRAVO I PRIVREDNI PROPISI - Marko Anđelković Slijepčević, Žarko Anđelković

POSLOVNO PRAVO je knjiga prof. dr Žarka ANĐELKOVIĆA i advokata Marka ANĐELKOVIĆA SLIJEPČEVIĆA, sa još nekoliko saradnika.

POSLOVNO PRAVO je „mali“ zbornik radova eminentnih autora i saradnika za pravno-privrednu materiju, koja je dopunjena izvodima relevantnih zakonskih propisa.

POSLOVNO PRAVO je i udžbenik sa kvalitetetnim naučno-stručnim opusom namenjenim, pre svega,studentima visokih ekonomskih škola, ali i svim stručnjacima zainteresovanim za pravno-ekonomske teme.

POSLOVNO PRAVO mogu koristiti i entuzijasti, ali i oni kojima može biti od važnosti pri izboru biznisa i drugih poslovnih aktivnosti. S obzirom na sadržaj mogli bismo ga zvati i Poslovno stambeno pravo.

pismo: Latinica
strana: 300
format: 165 x 235 mm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption