Ukupna cena:

KAKO DA VAS OBOŽAVAJU - Karolina Koks

  • KAKO DA VAS OBOŽAVAJU - Karolina Koks
16.72 EUR
17.56 USD
1,990.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KAKO DA VAS OBOŽAVAJU - Karolina Koks

NOVO! DEVOJAČKI VODIČ KROZ HOLIVUDSKI GLAMUR

Karolin Koks je vodeći britanski istoričar mode i jedna od osoba koju tamošnji mediji uvek pitaju za mišljenje kada su ženska moda i stil u pitanju. U knjizi „Kako da vas obožavaju“ smelo poziva žene da prestanu da robuju modi i propagandnim porukama marketinških agencija, i da izgled i ponašanje prilagode sopstvenom stilu.

Knjiga je bogato opremljena, ilustrovana mnoštvom fotografija i urađena u tvrdom povezu sa - kod nas do sada neviđenim - reljefnim plišanim koricama!

Knjiga ima deset poglavlja:

Šta je to glamur?

Kako su građene zvezde

Usvajanje šika

Unutrašnji glamur

Pripremite se za vaš krupni plan!

Holivudske frizure, saveti i boje

Štikle i torbice

Ti divni mali dodaci

Zavođenje u glamuroznom stilu

Kako do srećnog završetka

Analizirajući stil oblačenja i ponašanja glamuroznih holivudskih glumica kao što su Ketrin Hepburn, Lorin Bekol, Me Vest i Merilin Monro, preko Sofije Loren, i Džeki Kenedi, sve do rok zvezde Gven Stefani ili aktuelne prve dame Francuske, manekenke Karle Bruni – Karolina Koks uz mnoštvo duhovitih, jednostavnih i praktičnih saveta podseća na staru mudrost: Ne postoje ružne žene, već samo one koje nisu na pravi način iskoristile svoje potencijale.

Format knjige: 15 x 21 cm | Tvrdi povez | 256 str

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption