Ukupna cena:

TREBALO BI TO DA PROČITAŠ - Slobodan Zubanović

  • TREBALO BI TO DA PROČITAŠ - Slobodan Zubanović
4.71 EUR
4.95 USD
561.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TREBALO BI TO DA PROČITAŠ - Slobodan Zubanović

Nova knjiga pesama jednog od vodećih savremenih srpskih pesnika.
Obeležena indikativnim podnaslovom Poslednje pesme i jedna stara, ova knjiga sabira jedno pesničko i životno iskustvo predstavljajući ga u njegovim jezgrovitim i pronicljivim oblicima.
Lirika kao odgovor na čuda i užase svakodnevice.
Zubanovićeva lirika pokazuje se kao odgovor na čuda i užase svakodnevice. U pesnikovim promišljenim stihovima progovara jezik savremenog trenutka, prelamaju se značenja dospela iz sveta politike, ideologije, tehnologije ili ekonomije, oživljavaju najstariji i najnoviji slojevi iskustva.
Pesme u kojima se sabira iskustvo gradskog života i samerava sa iskustvom života u prirodnom okruženju.
Otvorene za izazove savremenosti, od jezičkih, tehnoloških i saznajnih do političkih i ideoloških, pesme Slobodana Zubanovića jesu sugestivna lirska hronika modernih vremena.
Nova knjiga pesama Slobodana Zubanovića Trebalo bi to da pročitaš donosi niz pesama antologijske vrednosti u kojima je sažeto i iskazano iskustvo ovog vremena u kome su vrednosti odbačene u korist varljivih i potrošnih stvari.

Format: 14x20
Broj strana: 56
Povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption