Ukupna cena:

POD RANJENIM NEBOM - Brankica Čigoja

  • POD RANJENIM NEBOM - Brankica Čigoja
3.18 EUR
3.33 USD
378.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POD RANJENIM NEBOM - Brankica Čigoja

Ljubav se iskazuje i pokazuje, a ne prikazuje. To je slučaj sa Brankicom Čigoja i u životu i u poeziji. U sve tri njene zbirke pesama ljubav je sveprisutna. To ukazuje i na suvišnost ovog prikazivanja. Ipak, Brankica Čigoja spada u one veoma retke, plemenite i dragocene ljude koji neprekidno žive ljubav i više nego što njih život ljubi, na šta se takvi ne obaziru već šire oko sebe sam smisao bitisanja. Ona je ima neiscrpnu za voljenog, za porodicu koja raste, za bliže i dalje rođake i pretke, za prijatelje, za kolege, za svoje studente, pa i za namernike i prolaznike. Ona svu tu svoju ljubav iskazuje na najuverljiviji način pevanjem, sa mislima izvan svakog zla i hoće da njim sve pomiri sa svojom sudbinom, jer kad vlada ljubav sve se može pretrpeti i izdržati. Ona u pesmama ne traži pribežište, već samo svojim očima vidi svet oko sebe. Ona u pesmama ne traži utehu, i ne nudi je, već hoće da podeli ljubav kojom je iznad svega što nam se svima događa, mireći svoj i naš svet. Ako postoji pukotina među svetovima, ona ju je srcem zapušila čineći svoj i naš svet nedeljivim jer osećamo puls njenog bila.

pismo: Ćirilica
strana: 88
format: 130x20 mm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption