Domaća Knjižara
Ukupna cena:

OVAJ SVET - Živorad Nedeljković

  • OVAJ SVET - Živorad Nedeljković
4.99 EUR
5.24 USD
594.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: OVAJ SVET - Živorad Nedeljković

Nova knjiga pesama Živorada Nedeljkovića, jednog od najznačajnijih savremenih srpskih pesnika, pokazuje dubinu i jezičku uverljivost njegove poezije, ali otkriva i nove teme do kojih je njegova poezija došla. Pesme iz knjige Ovaj svet kreću se u prostoru svakodnevice i intime. Usredsređene na mistiku malih stvari i na čuda svakodnevnog sveta i neposrednog iskustva, ove pesme govore jezički precizno, sugestivno, promišljeno i uzbudljivo. Jednostavno i postepeno, Nedeljković oblikuje pesme stišanog i proceđenog iskustva, topline i neposrednosti. Posvećeni pogled na stvari iz najbližeg okruženja. Kao retko gde u savremenoj srpskoj poeziji, jezička preciznost u Nedeljkovićevim stihovima oblikuje fragmente autentičnog iskustva uz pomoć kojih se, u isti mah, sabrano i duboko promišlja moderni, svakodnevni svet.

Nagrada "Meša Selimović"

120 strana; Format: 14x20 cm; Broš povez

Prosečna ocena (10) 10

12-jan-2011 13:02:24
SERBIA
Ocena 10
izvanredno

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption