Ukupna cena:

TROJA - N.A. Kun

  • TROJA - N.A. Kun
20.51 EUR
22.56 USD
2,420.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TROJA - N.A. Kun

Najistaknutije mesto među helenskim mitovima i legendama svakako zauzimaju predanja o gradu Troji i Trojanskom ratu, koji se, kako se najčešće veruje, vodio od 1193. do 1183. g. pre n. e.
Antički autori nisu bili sasvim saglasni u određivanju datuma Trojanskog rata pa se pominje više datuma u rasponu od dva veka, počevši od 1334. g. pre n. e. Predanja o Troji govore najpre o osnivanju grada i kraljevima koji su vladali Trojom do izbijanja Trojanskog rata, zatim o uzroku i toku desetogodišnje helenske opsade grada i razaranju Troje i, najzad, o sudbini preživelih helenskih i trojanskih junaka nakon rata.
Ovo je priča o Trojanskom ratu i herojima toga rata koju je zabeležio i preneo Nikolaj Albertovič Kun, ruski istoričar starogrčke kulture i jedan od najvećih autoriteta u toj oblasti.

Broj strana: 174/ilustr.
Format: 12,5 x 17,5 cm
Povez: tvrdi
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption