Ukupna cena:
5304SVEOBUHVATNA ENCIKLOPEDIJA MITOLOGIJE - Artur Koterel i Rejčel Storm

SVEOBUHVATNA ENCIKLOPEDIJA MITOLOGIJE - Artur Koterel i Rejčel Storm

  • SVEOBUHVATNA ENCIKLOPEDIJA MITOLOGIJE - Artur Koterel i Rejčel Storm
55.42 EUR
63.74 USD
6,598.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SVEOBUHVATNA ENCIKLOPEDIJA MITOLOGIJE - Artur Koterel i Rejčel Storm

Sveobuhvatni prikaz zadivljujućih priča i legendi najfascinantnijih i najočaravajućih mitologija drevnog sveta. Od A do Š kada su u pitanju mitološke pojave dva velika kontinenta. Preko hiljadu abecednih unosa opisuje središnje mitološke figure svake kulture ponaosob, njihovu važnost za drevne civilizacije. Prelepo ilustrovano, sa više od hiljadu slika koje sežu preko petnaest vekova, od drevnih vremena do sadašnjih dana, i prikazuju nam najlepšu umetnost, uključujući i posebno naručena umetnička dela. Izvanredan slikoviti prikaz mitoloških tema i simbola od ključne važnosti svakoj od navedenih kultura. Dva najveća stručnjaka u svojim poljima pružaju nam životnu pripovest velikog naučnog značaja. Ovo je jedna bezvremena knjiga - pravi klasik za sva vremena.

516 str. - tvrd povez - 170x220 mm , izdavač: Alnari

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption