Ukupna cena:

POSLEDNJI RUSKI CAR - Predrag Pejčić

  • POSLEDNJI RUSKI CAR - Predrag Pejčić
5.08 EUR
5.33 USD
605.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POSLEDNJI RUSKI CAR - Predrag Pejčić

Ovo je svojevrsna naučno-popularna monografija koja nas vodi kroz kontroverznu i zanimljivu priču o poslednjem vladaru Rusije iz dinastije Romanov, od rođenja u carskom selu, pa sve do njegovog pogubljenja, zajedno sa članovima porodice. Približavajući čitaocima ličnost ruskog vladara, autor istovremeno ukazuje na veliku sličnost koja je postojala između Nikolaja II i Milana Obrenovića, kralja Srbije, čitava provalija delila je oba vladara od naroda kojima su vladali. Možda su upravo ta polarizovanost, kao i nerazumevanje, predstavljali ključni razlog zbog kojih su im sudbine vrlo slične, iako svaka tregična na svoj način.

Format: 21 cm
Broj strana: 193

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption