Ukupna cena:

NARATIVNI IZVORI ZA ISTORIJU EVROPE - Miloš Antonović

  • NARATIVNI IZVORI ZA ISTORIJU EVROPE - Miloš Antonović
5.54 EUR
5.82 USD
660.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NARATIVNI IZVORI ZA ISTORIJU EVROPE - Miloš Antonović

Knjiga Olge Pelcer spada u najviše domete moderne istoriografije koja naglasak stavlja na društvenu istoriju, studije roda i ispitivanje raznovrsnih aspekata položaja i uloge žena u istoriji i predstavlja značajan doprinos istraživanju antičke istorije. Na osnovu analize raznolikih papiroloških, narativnih i epigrafskih izvora, autorka je pred čitaocima vaskrsla jedan uglavnom nepoznat segment svakodnevnog života u rimskom Egiptu. U središtu istraživanja su žene dojilje – razlozi zbog kojih su se žene odlučivale za ovaj poziv, medicinski saveti, status dece, izlaganje dece. Posebnu temu predstavljaju pravni aspekti ugovora o dojenju, zbog kojih knjiga zadire i u širu društvenu istoriju helenističkog i rimskog Egipta.

povez: broš, pismo: latinica
Format: 14 x 20
Broj strana: 128

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption